08 Şubat 2007

frank lampard



everton vs. chelsea.
tarih 17 aralık 2006. yer goodison park, liverpool.

son dokuz dakikaya, ballack’ın golüne karşılık arteta ve yobo’nun golleriyle 2-1 yenik giren chelsea, önce frank lampard’ın 81’deki ve bitime üç dakika kala didier drogba’nın -her ikisi de tek kelimeyle 'spectacular'- golleriyle maçı 2-3 kazanmasını bilmişti.

yıllar sonra hala bu futbol maçını hatırlıyor olacağım ama bunun sebebi izlemeye değer mücadele ve müthiş goller değil, lampard’ın artık bir lampard klasiği olan gol sevinci olacak.



lampard gol sonrası sevincini bu şekilde paylaşan ne ilk ne de tek futbolcu ve bu durum onu bu anlamda sahadaki benzerlerinden ayrı, özel bir yere koymuyor belki ama şimdiye kadar sevincini bu şekilde ifade edenler arasında bu denli içten, samimi ve inanan biri olmuşmuydu bilinmez. bana sorarsan, onyüzbinküsur futbol maçı izleyen biri olarak ben görmedim derim.

her ne kadar kahramanlara inanmayacak kadar büyümüş olsam da milyonların önünde sevgisini kendince bu denli yücelten biri olduğu için benim gözümde bir süper kahraman, artık böyle bir şansım kalmadığını biliyor olsam da büyüdüğümde olmak istediğim kişidir frank lampard.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne zaman bir chelsea maçı izlesem sürekli didier drogba didier drogba diye tekrarlıyorum, ne tuhaf bir isiim telaffuzu çok eğlenceli :))
hadi sen de tekrarla anselmoo :))
ya da hep birlikte gidelim bir ali sami yen e bağıralım bir maçta
did-yeer-droob-ba

Adsız dedi ki...

hem lampard ın yaptığı da çok klasik çok ne biliyim anlamsız gelen golsevinçgösterisidir.
eskiden hatırlar mısın buralar daha bağlık bahçelikti daha ne passive.wordpress ne de serikatil.blogspot vardı.o zamanlar timsah yürüyüşü yaparlardı golden sonra, ya da kubilay vardı uçak gibi uçardı, ya da afrikalılar afrika dansı yaparlardı, karadenizliler horon teperdi..şimdi baksana fenerbahçeli futbolcular arkadaşlarlının doğumgününü kutlarken antrenmanlarda adamın kafasına yumurta kırıp un döküyorlar..allah belanı versin küreselleşme diyelim
..zenginler ve ölüler dışında herkes sabaha böyle başlar :))

Ezgi dedi ki...

Bi de Crouch'un robpt dansı var, yapmıyor ama artık.

Ezgi dedi ki...

robot yani...bi de yazabilsem.

Adsız dedi ki...

yamulmuyorsam raul gonzales blanco bu akımın öncüsü. ama şimdi farkettim. gerçekten çok içten adam o kadar ki nerdeyse sevinen diğer arkadaşlarını dövecekti, şurda ağız tadıylan bir kutlatmadınız diye. o derece..

bu arada gol de gol hani. sahalarımızda görmek istediğimiz cinsten tam da. şapkam olsa çıkarırdım valla.