06 Mart 2007

üstünde ne var şekerim


muhtemelen önceki sevgililere bir gönderme.
esprilerin de sesin ve şarkıların kadar iğrenç d.a.
kalbini mi kırdım, afedersin!

geçen sene bu zamanlar aliye'nin kukusuna takmıştık kafayı, bu sene binbir gece'nin indecent proposal'dan arak teklifini kendimize uyarlıyoruz: vizite 150 bin. veren verene. sen verir miydin? dolar, euro, ytl olduğunu anlayacak kadar ilgili olmasak bile bir yerlerden gelip çarpıyor rüzgarı, kaçamıyoruz.

aganigi naganigi nedir sorusuna cevap verirken şöhretli abiler ablalar önce anlatıyor sonra sırıtarak ekliyorlar: "yersen". biz yemiyoruz.

çocuk pornosu arama sonuçlarında dünya birincisi. oooops! we didn't search it. emperyalistlerin uşağı google mühendislerinin dümeni olmalı. yersen.

konular hep belden aşağı. göndermeler de. gönderen gönderene.

yirmi yıl önce ezik magazin gazetecileri: alman helga türk erkekleri çok güçlü dedi(gurur duymuştuk).

arada: nasıl koydu aykut kocaman?

yirmi yıl sonra ezik magazin gazetecileri: gece boyu su gibi şampanya içen axl rose, sohbet etmek için yanına sadece deniz akkaya'yı istedi... deniz akkaya'yla yakından ilgilenen axl rose'un sevgilisi sinir krizi geçirdi(axl bizim kızı tercih etti. ne kadar gurur duysak azdır).

yirmi yılda değişen çok şey yok, gündem hep aynı; altta ya da üstte olsun, yeter ki bizden olsun.

doktor freud oralardan buraya doğru bakıp dört döneceğine mezarında hortlayıp gelip bu inceden giydirmelerin, belaltı göndermelerin, küfürlerde ortaya çıkan becerme isteklerinin altında toplumsal bir becerememe, ciddi bir kafa karışıklığı durumu var der miydi?

ben doktor freud olsam derdim haya muna koyim.

5 yorum:

teyzenteyfik dedi ki...

Sarisin bizans dilberlerinin bizim babayigitlere hasta oldugu (o babayigit ki mutlaka onlarin bir tadina bakar ve sonrada elinin tersiyle iter) kahramanlik filmlerini de ekleyelim listeye.

Sera dedi ki...

Freud'a göre insanın en temel güdüsüne "id" adı verilir ve cinsellik ve saldırganlıktan ibarettir. sonrakiler "ego" ve "superego"dur ama o aşamalardan hiç bahsetmeyelim, zaten psikiyatrist olmaya gerek yok hangi aşamada olduğumuzu bilebilmek için.

(formundasın gene bu arada :p )

Ezgi dedi ki...

Deniz Akkaya'nın parmağı ağzında pozu ne öyle ay? Çok garip titreşimler göndermiş!!!

Yok ben salaş mekanlarımda kaliim, magaaazin bana iyi gelmiyor.

Bak ya taktım bir kere, bi de Deniz Akkaya'yı koyu yazmışlar, noldu ki 5:45 ten sonra? Lanet olsun Axl, seni de bi halt sanırdık. Groupie siparişi vermiş herif.

Müzük bile dinlemicem artık, ne bu ya:(

neval dedi ki...

güzel yazı. yazı özledim ben o değil de!

Adsız dedi ki...

çok kötü bir blog hiç beğenmedim çok seviyesiz buldum. erkek muhabbetinden başka bir şey yok.