20 Nisan 2007

oda servisi


uzun süreli iş seyahatlerinin en boktan kısmını, otel odanı pek samimi olmadığın bir şirket çalışanıyla paylaşmak zorunda kalmak oluşturur.

ofiste her karşılaşıldığında "3. ayın ebesini sevdiğimin raporlarını az önce imeyil etmiştim size, aldınız mı hicabi bey?" "evet anselmo bey teşekkür ediyorum azizim" şeklinde diyaloglardan ibaret tanışıklığınız olan birini askılı beyaz atlet, kıllı bacaklarıyla görmekten ve hatta aynı tuvaleti, banyoyu kullanmaktan daha kötü bir şey varsa(titizim azizim ne yapayım na koyim); bu, gecenin bir yarısı hicabi beyin horul horul horladığına tanık olmak olabilir.

bir dahaki seyahatte rezervuar(edit:rezervuar ne lan. bak sinirledim, ne yazacağımı unuttum. rezervasyon o rezervasyon. taam) yapacak kişiye "bundan sonra -bu kişi scarlett johansson olmayacaksa- odamda kimseyi istemiyorum" talebinde bulunmayan ve iş kovulmaya veya istifaya gidecek olsa bile diretmeyen -sağ elinin baş ve işaret parmaklarını birleştirip 'o' işareti yaparak- 'böyle' olsun.

not: bir sozluk userinin(bir erol user vardı, ne oldu ona?) "günlerin hep cumartesiymişçesine yaşandığı şehir" olarak tanımladığı izmir'in konak-balçova-kıbrıs şehitleri caddesi üçgeninde geçen bu konaklığındaki izlenimler ve izmirli kızlar ne ayaktır? dedikleri kadar güzeller mi? evetse niye? yoksa tüm bunlar özel efektler, makyaj hileleri mi? anselmo efendi izmir'den manita yaptı mı kendine? sorularının cevabı için ben kadıköy'e gelene kadar bekleyeceksin hacım. öpüyorum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

alü!
burası neredir?
cennet midir? sen ölmemiş miydin:)
yok cennet olamaz:) sen cehenneme gidecek adamsın:))
hoşgeldin be yau:)

Adsız dedi ki...

bilmez miyim azizim.
siz de nasil bilmem ama biz de yilbasi tombalasi gibi torbaya atarlardı isimleri...anla işte...
dikkat edersen di li geçmiş zaman kipi kullandım.:)
yok o sebepten değil. ben kendim bizzat istifa ettim.

son paragrafın son düzlüğündekilere gelince ben hile hurda göremedim :P

anselmo dedi ki...

anomimim canım benim seni çok merak ettim şimdi. neden cehennemlik olduğumu söylemesen de olur ama kim olduğunu söylesen beni merakta bırakmazsın. :)

ben de hile hurda göremedim bay rehav@ ama yine de konuyla ilgili yazımı bekleyiniz derim.

teyzenteyfik dedi ki...

izmirli kızlar ne ayaktır?
IKI AYAKTIR

dedikleri kadar güzeller mi?
BEKAR OGLANDAN TARAFSIZ CEVAP GELMEZ BU SORUYA.

anselmo efendi izmir'den manita yaptı mı kendine?
SANMAM
....
diye tahminlerimi siraliyorum:)
cevaplarini bekliyorum.

Shaman dedi ki...

evet hacım halen soruların cevabını beklios, bi de vaad edilen deniz sefası nooldu ;) Onun cevabını da bilaare beklios...

anselmo dedi ki...

sayın teyzenteyfik, tahminleriniz cuk oturdu, belli ki az konuşup iyi gözleyenlerdensiniz siz de.

selam hacım, neticede bu bir iş seyahatiydi, "aşk gemisi"yle yapılacak ilk seyahatte benden icraat bekleyebilirsiniz;)

-kadıköy sahili sefası fotoğraflarını da bilahare 'post'alayacağım-

7.oda dedi ki...

ben şimdi kıllı bacaklı oda arkadaşınızın!!!::) da sizinle aynı odayı paylaşırken içinden nelere sövdüğünü merak ettim :)))