01 Temmuz 2007

abercrombie and fitch and statistics

istatistikler, karanlık adamlar tarafından kaçırılan on kişiden dördünün tuvalete gidiyorum bahanesiyle kaçıp kurtulmayı başardığını söylüyor. kalan altı kişiden biri kendisini kaçıranlardan birine aşık olup mutlu bir birlikteliğe yelken açarken üçü bir süre sonra serbest bırakılıyor. diğer iki rehine ise sizlere ömür.

mesaj kaygılı tişört giyenler arasında yapılan araştırmaya göre ise siyah zemin üzerine beyaz harflerle i hate people yazılı tişört giyen on kişiden beşinin, utancından yeni belirmekte olan memelerini saklamak için kambur gibi duran 13-16 yaş arasındaki teenagerlar olduğu belirtildi. “25 cm”, “fck: all i need is u” gibi –sözde- zekice sexual göndermeler konulu tişört giyenlerin tamamına yakınının cinsel problemleri olduğu ve mahallelerindeki en yakın sağlık ocaklarından ücretsiz olarak yararlanabilecekleri söylendi.



florida'ya bir ki

yine istatistikler bu sıcak yaz günlerinde kadıköy sokaklarından rastgele seçeceğimiz on kişiden dördünün abercrombie and fitch yazılı tişört giydiğini söylüyor. aynı kaynaklar abercrombie and fitch yazılı tişört giymiş birilerini gören on kişiden altısının yazının ne anlama geldiğini bilmediğini, bu altı kişiden üçünün yazının anlamını öğrenmek için googling yaptığını söylüyor. abercrombie and fitch’in ne olduğunu bilmeyenler arasında bu yazıyı okuyanlardan hatırı sayılır miktarda kişi olduğunu da belirtelim.

son olarak gevşemiş kravat desenli tişört giyen kızlardan hiçbirinin ama hiçbirinin “şu kravatını düzeltir misin?” şeklindeki iğrenç espriye maruz kalmadığı belirtildi.

5 yorum:

joone dedi ki...

abercrombie and fitch bilinse ne olur bilinmese ne olur.. çok mu büyük bir eksikliktir? bence değildir..

ve ayrıca..

bir gün sanayi'de "suck my dick" yazan bir t-shirt'le gezen bir adam görmüştüm.. daha başka bir gönderme düşünemiyorum.. :)

Adsız dedi ki...

balkon vs gözlenerek yapılan istatistikler de, sıcaklar dolayısıyla,
eve hapsolan vatandaşların, bırakın mesaj kaygılı tişört giymeyi, normal tişört bile giymediğini; altta gaffur picama, üstünde atlet, dolaştığını söylüyor..

Tugc dedi ki...

abercrombie and fitch dendiginde okulumu ve geri dönecegimi hatirlayip moral bozuyorum.
istatistik olup çikicaz.sonunda hepimiz birer sayidan ibaret miyiz yani?

Adsız dedi ki...

ben en çok
"vodka
connecting people"
yazılı tişörtleri seviom.
henüz iki kişi de gördüm tüm istatistiğim bu kadar.
ha bi de ben mor bir "nightmare before christmas" tişörtü aldım en son başka da bişi bilmem tişörtler ve istatistikler mevzuunda :)

anselmo dedi ki...

o adamın karşısına oha yazılı bir tişört giyip çıkmak isterdim sanayide sanayide.

gaffur pijama + askılı atlet başlı başına evrensel bir mesajdır zaten bu topraklardan tüm dünyaya yayılan. ya kaygısız, tasasız, kendi halinde göbekli yurdum insanının evde geçireceği bir pazar gününün mahmurluğunu giyinmiştir, ya işsiz güçsüz adamın umutsuzluğunu, dünyayı boşvermişliğini[tayfun talipoğlu mode off]. üstelik o pijamanın ismi gaffur pijaması değil, bildiğin çizgili pijamadır sümerbank mamülü.

vodka connecting people tişörtünü daha dün yine kadıköy sokaklarını teftiş ederken görmüş ve çok zorlama demiştim, çok zorlamışlar. nokia ile vodka arasında bir benzerlik yakalamak için çok kasmışlar, sonra nokia'nın connecting people özelliğiyle bağlamaya çalışmışlar ama hayır, hayır, yüz bin kere hayır, olmamış.

buna benzer bir hikayeyi de ayrıntılar profesörü metin fidan yine ayrıntılar isimli kitabında anlatmıştı. dediğine göre okul yıllarında çocuğun biri bunun yanına gelip harita metod deyip pis pis sırıtıp kaçarmış. neden harita-metod dediğine gelince; şimdi bunun ismi metin ya, halk arasında metin'lere meto diyoruz. çocuk da meto'dan harita-metod'u yakalamış falan. olay bizim meto açısından trajikomik tabi ama bu espriyi yapan çocuk bu esprisiyle iğrenç espriler oscarını kucaklardı harbiden. böyle konuşuyormuş gibi yazmak tuhaf, çok tuhaf.